Get Adobe Flash player

Свалете във формат за електронен четец

Този ден Алекс се събуди по-късно от обикновено. Закуси набързо и излезе за да не изпусне следващата совалка за “Оазиса”. Трябваше да отиде на лекцията по Основи на Бойното Пилотиране. На нея присъстваха всички пилоти първокурсници от Седми флот и Алекс тайно се надяваше да засече Силвия.

Знаеше, че желанието му е лишено от всякаква логика. Дори да я видеше, тя най-вероятно щеше да е със Стийв, както обикновено. Нямаше да има смисъл изобщо да се доближава до тях. Тези мисли го тормозеха, когато на докинг-станцията се засече с Джери. Двамата се поздравиха и влязоха заедно в совалката:
– Мерси, че ми помогна вчера. Мисля, че се справям много по-добре! – каза Джери.
– Да, така е, но имаме още много работа. Съветвам те да се срещаме поне по веднъж в седмицата и да тренираме допълнително!
– Аз съм абсолютно “За”!
Двамата бяха упражнявали бойни маневри предната вечер, като част от ангажимента, който Алекс пое пред Габриела, че ще се постарае Джери да влезе във форма за следващата битка. Габриела остана скептично настроена към този план, но Алекс просто не виждаше начин да изгони Джери.
Докато траеше пътуването, двамата продължиха да си приказват за пилотиране и любимата тема на Джери – Габриела. Когато вече се намираха пред залата на ректората и оставаха броени минути до началото на лекцията, Алекс стана неволен свидетел на странна сцена. Вървейки заедно с Джери той забеляза, че в дъното на коридора, в сянката на една колона, Стийв и Силвия водеха интензивен разговор. И двамата жестикулираха и ръкомахаха и си личеше, че се карат. Алекс не можеше да чуе какво си говорят заради шума от многото кадети в коридора и реши, че е по-добре да не се приближава. Ето защо зае мястото си в голямата аула заедно с Джери. Докато чакаха лекцията да започне, не отместваше поглед от входната врата, откъдето непрекъснато влизаха кадети в униформите на различните кръстосвачи. Почти последен влезна Стийв, лицето му бе почервеняло, изглеждаше бесен. Алекс изчака още малко. Мозъкът му работеше на бързи обороти. Дали Силвия щеше да се появи на лекцията или пък беше твърде разстроена и нямаше да присъства. Тогава – Алекс мислеше трескаво – може би трябваше да напусне аулата и да я потърси? Той стана.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

# oliducifzugi 27-04-2019 12:23
Amoxicillin No Prescription: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin 500 Mg zdg.ikux.starac esthebook.com.f vd.sk http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Отговор | Цитиране | Цитиране
# uredizeuzuhiq 27-04-2019 12:53
Buy Amoxil 500mg: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin 500mg Capsules dsp.tlff.starac esthebook.com.r uq.uq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Отговор | Цитиране | Цитиране