Get Adobe Flash player

Свалете във формат за мобилно устройство и ел.четец

 

 

Алекс за малко не изтърва закуската си, докато четеше една от статиите във флотския онлайн ежедневник. Отново те! Отново „Огнени Звезди“, въпреки цялата си некадърност, бяха участвали в едно от най-значимите събития на „Оазисът“ — откриване на новия аквапарк. Пусна видеото, прикачено към статията и се ужаси от нескопосаността на Бари Хонгъл и неговите хора.

Въпреки всичко, „Огнени Звезди“ продължаваха да са по-търсени и да получават всички важни ангажименти в Седми флот. „Инсиниум“ тънеше в забрава. След концерта по повод годишнината на „Перперикон“ никой не им се обади да ги потърси за огнено шоу. Вместо това наемаха „Огнени Звезди“. Очевидно все още никой не знаеше за съществуването на „Инсиниум“, въпреки усилията на Габриела. Тя самата изглеждаше бясна, когато двамата се видяха по-късно същия ден.
— Необяснимо е как може да наемат тях! Те са толкова зле! — възмущаваше се Габриела.
— Просто са по-отдавна и всички ги познават. Мнозина дори си мислят, че те са въртели на рождения ден на „Перперикон“.
— Не ми напомняй!
Два дни по-късно, всеки един от представителната група на „Инсиниум“ получи текстово съобщение от Габриела, с което тя им съобщаваше, че свиква клубно събрание след лекциите в бар „Крилото на Ягуара“. Алекс четеше това със свито сърце.
— Какво ли е намислила Габриела? Да не би отчаянието в нея да надделява и да се готви да изостави „Инсиниум“? — сподели тези свои страхове със Зак, докато двамата заедно ходеха към бара.
— Според мен не е това — отвърна Зак. — В крайна сметка нямаме участия, което е кофти, а факта, че хората наемат „Огнени Звезди“ е крайно дразнещ, но не е причина да закриваме клуба…?
— Но дали Габриела е на това мнение? Помниш какво каза в началото? Че ако нещата не вървят, тя няма да се занимава с клуба.
— Е, да, но тя по-скоро имаше предвид вътрешни разногласия. Нещо, с което се е сблъсквала и преди. Такива проблеми нямаме, така че аз съм спокоен.
Алекс обаче не остана убеден. Двамата достигнаха мястото на срещата. Скоро се появиха Силвия, Мегън, а накрая и самата Габриела.
— Е, за какво става дума? — попита с приповдигнат тон Зак. За успокоение на Алекс, Габриела имаше сериозно, но не и крайно нещастно изражение на лицето. Явно искаше да им съобщи нещо важно, но едва ли мислеше да закрие клуба.
— Най-сетне се свързаха с мен във връзка с огнено шоу! — започна тя.
— Е, чудесно, някой на „Оазисът“ е забелязал съществуването ни — обади се отново Зак греейки от щастие.
— Не са от „Оазисът“
Алекс повдигна вежди:
— Доста малко съдове в Седми флот предоставят условията за провеждане на огнено шоу…
— Там е работата шоуто ни изобщо няма да е в Седми флот.
Сега вече по лицата на всички се изписа изненада.
— Как така? — попита с недоумение Мегън.
— Не е далеч. Обадиха ми се от космическа станция „Дженезис-27“. Реших, че нямаме много участия и шансът не е за изпускане. Става дума за тази събота.
— „Дженезис-27“ ли? — възкликна Силвия. — Там работят родителите ми!
— Чудесно, значи ще имаш повод да ги видиш — усмихна се Габриела. — Честно казано аз бих се почувствала щастлива, ако можех да се видя за малко с нашите. Започнаха да ми липсват.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

# profile6150 01-11-2018 11:57
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://www.riojafoto.es/images/fotos/albums/10032/directadmin-web-hosting-40076.jpg
Отговор | Цитиране | Цитиране
# Aidan 15-12-2018 02:47
I too conceive therefore, perfectly indited post!

My web-site: click here: http://team-blueangel.com/page8.php
Отговор | Цитиране | Цитиране
# Dylan 21-11-2019 07:23
This is my first time go to see at here and i am in fact pleassant to read everthing at one place.


Look into my web site :: mobile legends hack: http://ow.ly/PE0u50wPnTq
Отговор | Цитиране | Цитиране