Get Adobe Flash player

Изтеглете във формат за мобилно устройство!

 

Арвин, Златина и останалите от ескадрилата се намираха в бойна готовност в хангара, заедно с техните изтребители „Ягуар 7“. В случай на опасност по време на игрите, те трябваше незабавно да се изстрелят и да атакуват нашествениците. Такива обаче засега не се появяваха и всички се бяха събрали около триизмерния приемник, наблюдавайки началото на сблъсъка между кадетите на „Мадара“ и тези на „Перперикон“. Скоро най-неочаквано към групата се присъедини командир Кърт.
— Как сте, Командире? — попита Арвин.


— Добре, Лейтенант, дойдох да погледам представянето на нашите момчета и момичета. Ако не се справят като хората, бял ден няма да видят от мен догодина! — закани се той, а останалите се разсмяха.
Междувременно прякото предаване на състезанието тъкмо започваше:
— Здравейте, уважаеми зрители, аз съм Марио Анджело, а до мен е Филип Доналд и през следващите осем часа ние ще предаваме за вас пряко развитието на драматичната борба между отборите на „Мадара“ и „Перперикон“.
— Точно, така Марио, смятам, че днес сме истински щастливци затова, че ни се падна да гледаме толкова интересна среща. Много се изговори в последно време за съперничеството между двата кръстосвача и днешното дерби определено е заредено с голям емоционален заряд!
— Ако трябваше да заложиш на някого, Фил, на кого би заложил днес? Кой от двата отбора смяташ, че ще надделее?
— Трудно е да се каже, Марио. Всичко показва, че силите са много изравнени, което е допълнителна гаранция за интересен двубой, но ако наистина трябва да заложа на един от двата отбора, бих заложил на „Мадара“. Все пак те се справиха по-убедително с противника си на първи кръг. Може би просто са извадили късмет, но по-скоро това се дължи на отличната форма, в която се намират всичките кадети от отбора им.
— Така е, несъмнено те са много добри, но само за да поддържам интригата, аз бих заложил на „Перперикон“.
— Това, което камерите показват в момента е Давид Холмс, кадетът, на когото е поверено командването на отбора на „Мадара“ днес.
На триизмерния екран се виждаше високата и набита фигура на Давид Холмс. Той изглеждаше начумерен, но уверено раздаваше заповеди на намиращите се около него кадети.
— А ето го и Солор Дейн, главнокомандващият на силите на „Перперикон“!
— Според мен, напрежението върху тези младежи е невероятно в този момент. Как мислиш, Марио? Като се има предвид колко са изравнени възможностите на двата отбора, ходовете на командирите ще решат изхода от съревнованието.
— Така е, несъмнено отговорността, която лежи на плещите им е огромна. И ето, началото на състезанието ще бъде обявено всеки момент…


* * *

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

# profile4590 31-10-2018 11:32
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://www.asvsa.org/images/photos/955/116/afbbb59537949b133dd7ba1a.jpg
Отговор | Цитиране | Цитиране